articleimage

Da var vi i gang med nytt skoleår!

Velkommen alle sammen til et nytt skoleår! Spesielt vil vi ønske velkommen til våre nye elever på 8. trinn. Håper alle finner seg godt til rette og vil trives på ny skole. Her er hilsenen som møtte en 10.klasse da de møtte opp på skolen første skoledag i høst! 

 • Fantastisk tur for 9. trinn!

  4 av klassene på 9. trinn avviklet nylig gymtur til vakre Sør- Fugleøy. Det ble en fantastisk tur i nydelig vær. Det ble overnattet i telt og de tøffeste badet i havet. Ellers ble det arrangert mange ulike aktiviteter med ballspill, styrketrening og litt klatring. Noen benyttet også mulighetene til fisking. Dramatisk ble det også da en av elevene brakk foten under lek og måtte hentes av ambulansebåt! Heldigvis har vi omsorgsfulle og flotte elever som kunne trøste den uheldige. Ellers var det noen som fisket, kastet frisbee og spilte boccia.

 • Spennende på Newtonrommet

  Vi på Hunstad er så heldige at vi har Newton Engia som nabo og nå er det 10. trinn som har gleden av å få vært med på opplegg om energi for fremtiden. Klassen deles inn i seks landslag. I løpet av de to dagene på Engia skal de jobbe med praktiske oppgaver og også svare på spørsmål og oppgaver inne på en Læringsportal. Inne på portalen krediteres landslagene med poeng for gode besvarelser. Det er flere forskerteam på Engia i løpet av året. Når alle forskerteamene er ferdig, vil det bli kåret et vinnerteam. Vinnerne er det teamet som har levert inn beste rapport, dvs. har gjort gode besvarelser på læringsportalen. Målet er at elevene skal erfare hvordan man kan produsere elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, i dette tilfellet vann- og vindenergi og fossilt brensel.

 • 17. mai-feiring på Hunstad

  Hunstad ungdomsskole går som vanlig i 17. mai-tog i byen - oppmøte kl 09.50 på Bankgata. Avmarsj kl 10.10. For de som ønsker det, er det mulig å delta på arrangementet som foregår på Hunstad barneskole etterpå. https://www.facebook.com/17maibodo/

 • Flinke elever fra HUS i klassequizen

  Klassequizen er igjen ute på turné. NRK var onsdag denne uka på Hunstad ungdomsskole og gjorde opptak og test av elever på 10. trinn som hadde kvalifisert seg. Sara- Sofie og Tonje fra 10 C og Elise + Sebastian fra 10A gjorde en flott innsats og fikk 9 av 12 poeng, men trodde ikke selv at dette ville holde til noen plass i regionsfinalen. Du kan selv høre på NRK - P1 fredag kl 08.40 og 15.40.

 • OL- ilden tent på Mørkvedlia

  Fredag ble OL-ilden tent på Mørkvedlia. Ilden er på reise rundt i hele landet før den blir tent på Lillehammer 12. februar når Ungdoms-OL starter. Alle elevene på HUS var tilstede under fakkelstafetten I Bodø ble den tradisjonelle fakkelstafetten arrangert med unge ildsjeler. Ordfører Ida Pinnerød deltok også som fakkelbærer. Men det var Malin Oshaug som fikk bære ilden på den siste etappen før hovedilden ble tent. Malin som kommer fra Melbo vant årets ildsjel i Nordland. I februar reiser hun til Lillehammer for å gå fakkelstafett under åpningsseremonien. Der skal blant annet også Marit Bjørgen gå.

 • Elever fra HUS vant 2 priser i Lego League!

  6 elever i 8B og 8C viste høy klasse innenfor teknologi da de vant både robotkjøringen og teknologiprisen da årets First Lego League hadde finale for Salten. Amalie og Hanne hadde full kontroll på robotbanen og oppnådde hele 868 p - noe som fører laget VI opp på topp 10 i Skandinavia! Amalie, Isak, Hanne, Fredrik, Mia og Håkon har jobbet hardt for seieren etter at oppdraget ble sluppet i begynnelsen av september. Sammen med god veiledning fra noen av foreldrene er det ikke få timer som ligger bak. Selv mener de at de kan bli bedre på forskning - teknologien er deres styrke i dag. Håpet er at de kunne fått dette som valgfag på Hunstad ungdomsskole.

 • Spreke elever på 8.trinn

  Elevene som har valgfag friluftsliv på 8. trinn er virkelig spreke og raske. Vel 20 minutter brukte de opp til Hunstadtoppen da det stod topptur på programmet. Ellers viste de godt humør og god innsatsvilje - en super gjeng!

 • gseue

  Hunstad Kultursenter

  Hunstad Kultursenter er et gratis fritidstilbud rettet mot ungdom mellom 13 og 18 år, og har åpent mellom 15.00 og 20.30 på hverdager, og 19.00 til 23.00 annenhver fredag.

 • Filmfest Salten 2017

  Gratulerer til våre flotte 10. trinnselever som vant 4 av de 9 prisene som ble delt ut under Filmfest Salten i går kveld. Filmen "Glunten" vant prisene for beste dokumentar. i tillegg vant den prisen for folkets favoritt. Filmen "The Smoking Trash" vant miljøprisen. Filmen "Rød - blå - gul" vant prisen for beste fiksjonsfilm.

 • Yoga inntar Hunstad ungdomsskole

  Etter at valgfag kom inn i skolehverdagen igjen har ulike skoler rundt om i landet kunne tilby ulike valgfag. Ved Hunstad ungdomsskole tilbyr vi fag som håndball, volleyball, design og redesign, skoleavis, gitarspilling, sal og scene, band, friluftsliv, fotball fordypning, innsats for andre og sist men ikke minst yoga og dans.

Viser fra 11 til 20 av totalt 79 artikler