articleimage

Julehilsen fra oss på HUS!

Vi ønsker med dette å takke alle våre samarbeidspartnere for det gode samarbeidet og ønsker alle ei strålende jul og et riktig godt nytt år! Her ser dere 8c, gutter som vant sin klasse i den årlige juleturneringen i volleyball. 8d vant jenteklassen. På 9.trinn var det 9b (g) og 9c (j) som vant og på 10. trinn var det B-klassen som vant blant jentene og A i gutteklassen. Også i år ble elevene et nr for små i superfinalene mot lærerne! Første skoledag over nyttår er onsdag 3. januar.

 • Filmfest Salten 2017

  Gratulerer til våre flotte 10. trinnselever som vant 4 av de 9 prisene som ble delt ut under Filmfest Salten i går kveld. Filmen "Glunten" vant prisene for beste dokumentar. i tillegg vant den prisen for folkets favoritt. Filmen "The Smoking Trash" vant miljøprisen. Filmen "Rød - blå - gul" vant prisen for beste fiksjonsfilm.

 • Yoga inntar Hunstad ungdomsskole

  Etter at valgfag kom inn i skolehverdagen igjen har ulike skoler rundt om i landet kunne tilby ulike valgfag. Ved Hunstad ungdomsskole tilbyr vi fag som håndball, volleyball, design og redesign, skoleavis, gitarspilling, sal og scene, band, friluftsliv, fotball fordypning, innsats for andre og sist men ikke minst yoga og dans.

 • Dette får du ikke se igjen før i 2061

  Nordland var blant de fylkene i landet som hadde best forhold for å se solformørkelsen fredag formiddag. Mange ventet i spenning på den første totale solformørkelsen på norsk jord siden 1954. Meteorologisk institutt utarbeidet i forkant et kart som viste at det var gode forhold i Nordland, særlig i Salten-området. Også på Hunstad ungdomsskole ble dette beskuet av elever og ansatte - alle ikledd egnede briller.

 • Flott vinteraktivtetsdag på Soløyvatnet

  8. trinn avviklet i uke 12 vinteraktivitetsdager for alle klassene. Lars og Markus fra Bodø Naturskole la til rette for en mengde aktiviteter og elevene storkoste seg i nydelig vårvær. En del fisk ble dratt opp av ishullene og det var stor aktivitet på hockeybanen.

 • Hunstad ungdomsskole suverene i volleyball i Bodø kommune!

  Nok en gang viser elevene på Hunstad ungdomsskole at de har store ferdigheter på mange områder. Guttene tok hjem suveren seier gutteklassen i volleyball i kamp med de andre ungdomsskolene i kommunen. Denne gang lyktes ikke jentene våre helt slik de ønsket - det ble noen uheldige ballvekslinger og dermed bronse tilslutt. Vi gratulerer med flott innsats og sier vel slått!

 • Hunstad ungdomsskole best på entreprenørskap!

  Årets Gründercamp ble nylig arrangert på Tverlandet og Løpsmark i regi av Ungt Entreprenørskap. Her handlet det om å skape kreative ideer på omregulering av arealet ved nybygging av ny flystripe. Slagordet «Bodø- verdens smarteste by» er det som skulle ligge til grunn for deres idéutvikling av produkt som konkurrerte innenfor kategoriene «Street view», «House view» eller «Terminal». Hunstad ungdomsskole tok med seg 2 av 3 priser, henholdsvis prisen for Street View og Street House.

 • Newton Engia åpnet på Hunstad ungdomsskole

  Det femte Newton Engia – Statoil Energirom er etablert, denne gangen i Bodø. Rommet er et spleiselag mellom Statoil og Nordland fylkeskommune, men skal eies og driftes av Bodø kommune. Den offisielle åpningen av siste Newton-rommet som er lokalisert til Hunstad ungdomsskole i Bodø, ble gjort av fylkesråd for utdanning, Oddleif Olavsen (H). – Dette går rett inn i Nordlands satsing på realfag. Newton-rommet er en fantastisk måte å møte framtidas behov for realfagskompetanse, fastslår Olavsen.

 • Fantastisk aktivitetsdag på Bestemorenga!

  Nylig hadde 8. trinnet på Hunstad ungdomsskole vinteraktivitetsdag. I strålende vær og med aktive elever ble dette en super dag, både for store og små!

 • Behov for vikarer

  Unik mulighet: Byens beste skole, Hunstad ungdomsskole, trenger lærervikarer. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 75556432 dersom du ønsker å bli en av våre flotte medarbeidere :)

 • Politisk streik i dag

  Hunstad ungdomsskole vil også bli berørt av streiken i dag - i siste time. De klassene dette gjelder vil bli direkte informert på epost til foresatte og ved beskjed til elevene.

Viser fra 21 til 30 av totalt 81 artikler