articleimage

Da var vi i gang med nytt skoleår!

Velkommen alle sammen til et nytt skoleår! Spesielt vil vi ønske velkommen til våre nye elever på 8. trinn. Håper alle finner seg godt til rette og vil trives på ny skole. Her er hilsenen som møtte en 10.klasse da de møtte opp på skolen første skoledag i høst! 

 • Dette får du ikke se igjen før i 2061

  Nordland var blant de fylkene i landet som hadde best forhold for å se solformørkelsen fredag formiddag. Mange ventet i spenning på den første totale solformørkelsen på norsk jord siden 1954. Meteorologisk institutt utarbeidet i forkant et kart som viste at det var gode forhold i Nordland, særlig i Salten-området. Også på Hunstad ungdomsskole ble dette beskuet av elever og ansatte - alle ikledd egnede briller.

 • Flott vinteraktivtetsdag på Soløyvatnet

  8. trinn avviklet i uke 12 vinteraktivitetsdager for alle klassene. Lars og Markus fra Bodø Naturskole la til rette for en mengde aktiviteter og elevene storkoste seg i nydelig vårvær. En del fisk ble dratt opp av ishullene og det var stor aktivitet på hockeybanen.

 • Hunstad ungdomsskole suverene i volleyball i Bodø kommune!

  Nok en gang viser elevene på Hunstad ungdomsskole at de har store ferdigheter på mange områder. Guttene tok hjem suveren seier gutteklassen i volleyball i kamp med de andre ungdomsskolene i kommunen. Denne gang lyktes ikke jentene våre helt slik de ønsket - det ble noen uheldige ballvekslinger og dermed bronse tilslutt. Vi gratulerer med flott innsats og sier vel slått!

 • Hunstad ungdomsskole best på entreprenørskap!

  Årets Gründercamp ble nylig arrangert på Tverlandet og Løpsmark i regi av Ungt Entreprenørskap. Her handlet det om å skape kreative ideer på omregulering av arealet ved nybygging av ny flystripe. Slagordet «Bodø- verdens smarteste by» er det som skulle ligge til grunn for deres idéutvikling av produkt som konkurrerte innenfor kategoriene «Street view», «House view» eller «Terminal». Hunstad ungdomsskole tok med seg 2 av 3 priser, henholdsvis prisen for Street View og Street House.

 • Newton Engia åpnet på Hunstad ungdomsskole

  Det femte Newton Engia – Statoil Energirom er etablert, denne gangen i Bodø. Rommet er et spleiselag mellom Statoil og Nordland fylkeskommune, men skal eies og driftes av Bodø kommune. Den offisielle åpningen av siste Newton-rommet som er lokalisert til Hunstad ungdomsskole i Bodø, ble gjort av fylkesråd for utdanning, Oddleif Olavsen (H). – Dette går rett inn i Nordlands satsing på realfag. Newton-rommet er en fantastisk måte å møte framtidas behov for realfagskompetanse, fastslår Olavsen.

 • Fantastisk aktivitetsdag på Bestemorenga!

  Nylig hadde 8. trinnet på Hunstad ungdomsskole vinteraktivitetsdag. I strålende vær og med aktive elever ble dette en super dag, både for store og små!

 • Behov for vikarer

  Unik mulighet: Byens beste skole, Hunstad ungdomsskole, trenger lærervikarer. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 75556432 dersom du ønsker å bli en av våre flotte medarbeidere :)

 • Politisk streik i dag

  Hunstad ungdomsskole vil også bli berørt av streiken i dag - i siste time. De klassene dette gjelder vil bli direkte informert på epost til foresatte og ved beskjed til elevene.

 • FRUKT 2016

  Tirsdag den 27. serverer FRUKT-teamet gratis vafler og holder en liten akustisk konsert på Hunstad Kultursenter. Elias Bjørknes og Julie Sletten Langeland tar med seg kassegitarene og underholder oss med musikk og sang! Det blir også en Kahoot Quiz med en rå premie! Vi ses der!

 • Spektakulært juleshow på Hunstad ungdomsskole

  Årets juleshow ble av det spektakulære slaget med høytflyvende elever på cheerleading, turn og dans i tillegg til de tradisjonelle innslagene med sang og band. Det er tydelig at det gror godt i musikkmiljøet på Hunstad og at Kultursenteret har en sentral rolle i dette. Her var mange talenter som fikk vist seg frem for et entusiastisk publikum. Noen for første gang – andre mer vante artister. Alle gjorde en strålende innsats elegant ledet av Amalie og Julianne som konferansierer. Også på lærersida gror det godt på talentsida. Vi fikk oppleve de 3 fantastiske ballettdanserne Teddy James, Hasse og Tore fremføre Svanesjøen med stor innlevelse!

Viser fra 21 til 30 av totalt 79 artikler