articleimage

Julehilsen fra oss på HUS!

Vi ønsker med dette å takke alle våre samarbeidspartnere for det gode samarbeidet og ønsker alle ei strålende jul og et riktig godt nytt år! Her ser dere 8c, gutter som vant sin klasse i den årlige juleturneringen i volleyball. 8d vant jenteklassen. På 9.trinn var det 9b (g) og 9c (j) som vant og på 10. trinn var det B-klassen som vant blant jentene og A i gutteklassen. Også i år ble elevene et nr for små i superfinalene mot lærerne! Første skoledag over nyttår er onsdag 3. januar.

 • FRUKT 2016

  Tirsdag den 27. serverer FRUKT-teamet gratis vafler og holder en liten akustisk konsert på Hunstad Kultursenter. Elias Bjørknes og Julie Sletten Langeland tar med seg kassegitarene og underholder oss med musikk og sang! Det blir også en Kahoot Quiz med en rå premie! Vi ses der!

 • Spektakulært juleshow på Hunstad ungdomsskole

  Årets juleshow ble av det spektakulære slaget med høytflyvende elever på cheerleading, turn og dans i tillegg til de tradisjonelle innslagene med sang og band. Det er tydelig at det gror godt i musikkmiljøet på Hunstad og at Kultursenteret har en sentral rolle i dette. Her var mange talenter som fikk vist seg frem for et entusiastisk publikum. Noen for første gang – andre mer vante artister. Alle gjorde en strålende innsats elegant ledet av Amalie og Julianne som konferansierer. Også på lærersida gror det godt på talentsida. Vi fikk oppleve de 3 fantastiske ballettdanserne Teddy James, Hasse og Tore fremføre Svanesjøen med stor innlevelse!

 • Nissefrokost på Hunstadtoppen

  De spreke elevene i 8D valgte å spise frokosten sin ved Torgeirsbu på Hunstadtoppen denne fredagen. Smånissene inntok ostesmørbrød og kakao og så ut til å kose seg skikkelig. Ifølge elevene var det synd på de andre elevene som ikke fikk oppleve dette!

 • Elevene i valgfaget "innsats for andre" gjør en viktig jobb!

  Disse elevene ved Hunstad ungdomsskole i Bodø har det å hjelpe andre som valgfag. – Vi tar valgfaget frivillig arbeid for å hjelpe andre, sier Andreas Rasmussen (14). Han er en av sju elever som har vært kokk på møteplassen til Kirkens Bymisjon i Bodø sentrum. – Vi baker brød og lager suppe for dem som kommer senere, sier Kristine Alexandersen (14). Møteplassen er et tilbud for byens rusavhengige. Her får de muligheten til å ta seg et måltid.

 • Valgfag populært på Hunstad ungdomsskole

  Valgfagstilbudet på Hunstad ungdomsskole har truffet mange elever på en positiv måte og dette blir også lagt merke til ute blant folk flest. I faget "Innsats for andre" har blant annet elevene våre bidratt med flott samfunnstjeneste blant eldre og hjelpetrengende. Elevene på friluftsliv fikk flå rypa før den skulle tilberedes og spises. Å komme seg ut av klasserommet gir energi, sier elevene. Etter at de hadde vært ute i skogen, prøvd seg på skyting og sett hvordan man går fram under en rypejakt, fikk de flå og tilberede rypekjøttet.

 • Sølv til både jentene og guttene i fotball!

  Det ble fine pokaler til Hunstad ungdomsskole i den årlige kommunale fotballturneringen der alle ungdomsskolene møtes til dyst. Men det var små marginer som skilte før både jentene og guttene hadde vunnet. Begge finalene ble avgjort på straffespark. I jentefinalen ble det uavgjort mot Alstad og tap 5-4 på straffespark. Guttene måtte se seg slått 5-3 på straffe av Bankgata. Alle spillerne viste flott innsats hele veien. HUS stilte lag med spillere fra alle 3 årstrinnene.

 • Flott innsats på handballturnering

  Kjempegod innsats av Hus nok en gang, selv om vi ikke kom videre til sluttspillet i år. Til tross for noen tøffe kamper, var humøret og samholdet upåklagelig!

 • Jubileumsdisko og og bursdagskakefest

  Hunstad Kultursenter fyller 10 år denne høsten, og vi synes det er på sin plass med en liten feiring. Helgen 19. og 20. september byr vi på de tre tingene vi kanskje er mest kjent for, nemlig disko, brownies og konsert. Fredag 19. blir det diskotek fra kl 19.00 til 23.00.Masse konkurranser og premier, bra musikk og heftig lysshow. Lørdag 20. har vi åpent hus fra kl 14.00 til 18.00 for alle som ønsker å komme, uansett alder. Da blir det Bursdagskakefest med gratis kake, og konserter. Hunstad Kultursenter fyller 10 år denne høsten, og vi synes det er på sin plass med en liten feiring. Helgen 19. og 20. september byr vi på de tre tingene vi kanskje er mest kjent for, nemlig disko, brownies og konsert. Fredag 19. blir det diskotek fra kl 19.00 til 23.00.Masse konkurranser og premier, bra musikk og heftig lysshow. Lørdag 20. har vi åpent hus fra kl 14.00 til 18.00 for alle som ønsker å komme, uansett alder. Da blir det Bursdagskakefest med gratis kake, og konserter. På scena får du høre Lamark,Hubro og Fredrik William Olsen. De to førstnevnte har slitt ut øvecella på Hunstad i hver sin periode, mens Fredrik William Olsen spilte inn sin første demo sammen med Kråkesølv her, og har vært her flere ganger senere som instruktør under Frukt. Lamark slipper sitt første album 15. september, og her er en smakebit av det han driver med. https://www.youtube.com/watch?v=KJdTg_RPxu0 Fredrik William Olsen kommer med nytt soloalbum før jul. Her er ei låt fra forrige skiva. https://www.youtube.com/watch?v=6DukufrAf5k Hubro https://www.youtube.com/watch?v=IwD9zLwTJhM

 • ELEVER OG FORESATTE PÅ 10.TRINN

  Skolen har med dette gleden av å invitere elever og foresatte til vitnemålsutdeling onssdag 21.juni kl.13.00 i Hunstad kirke. Med vennlig hilsen Kurt Danielsen, rektor

 • Super HUS- dag

  Årets HUS- dag ble en suksess! Masse folk kom og fikk oppleve variert og god underholdning fra scenen og ulike aktiviteter rundt om på klasserommene. FAU hadde ordnet med flere kafeer og solgte kaker som folk visste å sette pris på. På scenen fikk vi se både flott dans, vakker sang, gitarvirtuosen Mathias, ypperlig klaverspill og morsomme sketsjer. Rundt om på klasserommene var elever i sving med å tilby ansiktsmaling, forskning i praksis, koding, visning av elevprodukter og film. Særlig valgfagene fikk denne gang vist seg frem på en fin måte.

Viser fra 31 til 40 av totalt 81 artikler