articleimage

Stor aktivitet på matematikkdag

8. trinn hadde matematikkdag med 5 ulike stasjoner og utfordringer. Hver klasse ble delt inn i 5 grupper som rullerte. Elevene fikk mange utfordringer i form av spill og grubleoppgaver og ut fra innsatsen var dette noe som engasjerte elevene. De 3 beste gruppene fikk i tillegg premie, så det la ikke noen demper på innsatsen.

 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • Sølv til både jentene og guttene i fotball!

  Det ble fine pokaler til Hunstad ungdomsskole i den årlige kommunale fotballturneringen der alle ungdomsskolene møtes til dyst. Men det var små marginer som skilte før både jentene og guttene hadde vunnet. Begge finalene ble avgjort på straffespark. I jentefinalen ble det uavgjort mot Alstad og tap 5-4 på straffespark. Guttene måtte se seg slått 5-3 på straffe av Bankgata. Alle spillerne viste flott innsats hele veien. HUS stilte lag med spillere fra alle 3 årstrinnene.

 • Flott innsats på handballturnering

  Kjempegod innsats av Hus nok en gang, selv om vi ikke kom videre til sluttspillet i år. Til tross for noen tøffe kamper, var humøret og samholdet upåklagelig!

 • Jubileumsdisko og og bursdagskakefest

  Hunstad Kultursenter fyller 10 år denne høsten, og vi synes det er på sin plass med en liten feiring. Helgen 19. og 20. september byr vi på de tre tingene vi kanskje er mest kjent for, nemlig disko, brownies og konsert. Fredag 19. blir det diskotek fra kl 19.00 til 23.00.Masse konkurranser og premier, bra musikk og heftig lysshow. Lørdag 20. har vi åpent hus fra kl 14.00 til 18.00 for alle som ønsker å komme, uansett alder. Da blir det Bursdagskakefest med gratis kake, og konserter. Hunstad Kultursenter fyller 10 år denne høsten, og vi synes det er på sin plass med en liten feiring. Helgen 19. og 20. september byr vi på de tre tingene vi kanskje er mest kjent for, nemlig disko, brownies og konsert. Fredag 19. blir det diskotek fra kl 19.00 til 23.00.Masse konkurranser og premier, bra musikk og heftig lysshow. Lørdag 20. har vi åpent hus fra kl 14.00 til 18.00 for alle som ønsker å komme, uansett alder. Da blir det Bursdagskakefest med gratis kake, og konserter. På scena får du høre Lamark,Hubro og Fredrik William Olsen. De to førstnevnte har slitt ut øvecella på Hunstad i hver sin periode, mens Fredrik William Olsen spilte inn sin første demo sammen med Kråkesølv her, og har vært her flere ganger senere som instruktør under Frukt. Lamark slipper sitt første album 15. september, og her er en smakebit av det han driver med. https://www.youtube.com/watch?v=KJdTg_RPxu0 Fredrik William Olsen kommer med nytt soloalbum før jul. Her er ei låt fra forrige skiva. https://www.youtube.com/watch?v=6DukufrAf5k Hubro https://www.youtube.com/watch?v=IwD9zLwTJhM

 • ELEVER OG FORESATTE PÅ 10.TRINN

  Skolen har med dette gleden av å invitere elever og foresatte til vitnemålsutdeling onssdag 21.juni kl.13.00 i Hunstad kirke. Med vennlig hilsen Kurt Danielsen, rektor

 • Super HUS- dag

  Årets HUS- dag ble en suksess! Masse folk kom og fikk oppleve variert og god underholdning fra scenen og ulike aktiviteter rundt om på klasserommene. FAU hadde ordnet med flere kafeer og solgte kaker som folk visste å sette pris på. På scenen fikk vi se både flott dans, vakker sang, gitarvirtuosen Mathias, ypperlig klaverspill og morsomme sketsjer. Rundt om på klasserommene var elever i sving med å tilby ansiktsmaling, forskning i praksis, koding, visning av elevprodukter og film. Særlig valgfagene fikk denne gang vist seg frem på en fin måte.

 • Invitasjon til HUS-dag 2014

  Onsdag 7.mai kl. 17.00- 20.00 blir det åpen dag på Hunstad ungdomsskole.

 • Hunstad ungdomsskole best i basket i Bodø

  Hunstad ungdomsskole viste nok en gang at de hevder seg godt i ulike idretter. Guttelaget gikk helt til topps i skoleturneringen i basket etter å ha slått Alstad i finalen. Også jentene spilte meget godt og manglet bare et enkelt mål for å nå sluttspillet.

 • Konsert på Hunstad Kultursenter onsdag!

  Hallais, vi har flyttet fredagskonserten over til en onsdagskonsert ! Vi har med oss HUBRO som har nettopp hatt musikkvideo release på internett; http://www.youtube.com/watch?v=IwD9zLwTJhM&list=UU0WngKZWvCpqA_R8cElhdwQ Også har vi med oss The Yamann Band også kjent som Jon-Arne Nilsen & Gjengen. Det kommer mer informasjon og kanskje flere band. Det blir selvsagt gratis inngang Hunstad Kultursenter 17:30 - 21:30

 • ER DU MELLOM 6 OG 19 ÅR? GÅ INN PÅ UNGRESPONS.NO OG FÅ PENGER TIL Å GJENNOMFØRE DITT PROSJEKT!

  Gjennom Ung respons har du nå mulighet til å søke penger til å gjennomføre et prosjekt som viser hva DU mener om kunst og kultur. Har et bilde, en bok, en konsert eller noe annet fått deg til å føle noe? Vi ønsker at du forteller om din kunstopplevelse på din måte

 • gh

  BRUK HUE - EN SKOLETURNE OM DIGITAL MOBBING

  HUS får besøk av "Bruk Hue"-kampanjen, en SKOLETURNE OM SKJULT MOBBING & SIKKERHET. Dette vil foregå i kultursalen vår tirsdag 11. mars kl. 17:30 for foreldrene. Anbefales på det sterkeste! Elevene får delta på forestillingen på dagtid kl 1200 og kl 1255.

Viser fra 41 til 50 av totalt 86 artikler