articleimage

Julehilsen fra oss på HUS!

Vi ønsker med dette å takke alle våre samarbeidspartnere for det gode samarbeidet og ønsker alle ei strålende jul og et riktig godt nytt år! Her ser dere 8c, gutter som vant sin klasse i den årlige juleturneringen i volleyball. 8d vant jenteklassen. På 9.trinn var det 9b (g) og 9c (j) som vant og på 10. trinn var det B-klassen som vant blant jentene og A i gutteklassen. Også i år ble elevene et nr for små i superfinalene mot lærerne! Første skoledag over nyttår er onsdag 3. januar.

 • Invitasjon til HUS-dag 2014

  Onsdag 7.mai kl. 17.00- 20.00 blir det åpen dag på Hunstad ungdomsskole.

 • Hunstad ungdomsskole best i basket i Bodø

  Hunstad ungdomsskole viste nok en gang at de hevder seg godt i ulike idretter. Guttelaget gikk helt til topps i skoleturneringen i basket etter å ha slått Alstad i finalen. Også jentene spilte meget godt og manglet bare et enkelt mål for å nå sluttspillet.

 • Konsert på Hunstad Kultursenter onsdag!

  Hallais, vi har flyttet fredagskonserten over til en onsdagskonsert ! Vi har med oss HUBRO som har nettopp hatt musikkvideo release på internett; http://www.youtube.com/watch?v=IwD9zLwTJhM&list=UU0WngKZWvCpqA_R8cElhdwQ Også har vi med oss The Yamann Band også kjent som Jon-Arne Nilsen & Gjengen. Det kommer mer informasjon og kanskje flere band. Det blir selvsagt gratis inngang Hunstad Kultursenter 17:30 - 21:30

 • ER DU MELLOM 6 OG 19 ÅR? GÅ INN PÅ UNGRESPONS.NO OG FÅ PENGER TIL Å GJENNOMFØRE DITT PROSJEKT!

  Gjennom Ung respons har du nå mulighet til å søke penger til å gjennomføre et prosjekt som viser hva DU mener om kunst og kultur. Har et bilde, en bok, en konsert eller noe annet fått deg til å føle noe? Vi ønsker at du forteller om din kunstopplevelse på din måte

 • gh

  BRUK HUE - EN SKOLETURNE OM DIGITAL MOBBING

  HUS får besøk av "Bruk Hue"-kampanjen, en SKOLETURNE OM SKJULT MOBBING & SIKKERHET. Dette vil foregå i kultursalen vår tirsdag 11. mars kl. 17:30 for foreldrene. Anbefales på det sterkeste! Elevene får delta på forestillingen på dagtid kl 1200 og kl 1255.

 • Kick-off for Frukt på Gimle

  nn

  FRUKT #14 sparkes i gang 26. februar! Som en aldri så liten oppvarming inviteres det til kick-off på Gimle, hvor det serveres info om FRUKT, quiz og baking. I tillegg vil instruktør Niklas Jørgensen presentere workshopen han skal arrangere på FRUKT - nemlig street art!

 • Hva skal jeg velge?

  Mange av våre elever på 10. trinn er nå inne i en viktig fase i livet sitt. De skal allerede nå prøve å finne ut hva de skal jobbe med senere i livet. For noen er valget enkelt, for andre høyst usikkert! I første omgang handler det om valg av studieretning. Elevene har derfor både karriereveiledning på skolen og denne uken har de deltatt på utdanningsmessa i Mørkvedhallen. Her fikk de møte ulike utdanningsinstitusjoner og mange yrkesgrupper var på stand. Meget nyttig informasjon ble utdelt og diskutert.

 • Møte om ungdom og rus

  Hvor streng skal jeg være mot ungdommen min? Når og hvordan setter jeg grenser for utprøving av alkohol eller andre rusmidler? Hvordan kan jeg som forelder bidra til god kommunikasjon og vise barnet mitt at jeg bryr meg uten å invadere?

 • Åpen dag på Politihøgskolen avd. Bodø

  Politihøgskolen avd. Bodø inviterer søkere og interesserte ungdomsskoleelever til åpen dag mandag 20. januar kl. 17.30 – 21.00.

 • Hunstad ungdomsskole ønsker alle ei strålende jul og et riktig godt nytt år!

  Etter en hektisk, men koselig innspurt er det nå tid for en etterlengtet juleferie. Vi ønsker å takke alle våre flotte elever, foresatte og andre samarbeidspartnere for kjempegodt samarbeid sålangt dette skoleåret!

Viser fra 41 til 50 av totalt 81 artikler