articleimage

Da var vi i gang med nytt skoleår!

Velkommen alle sammen til et nytt skoleår! Spesielt vil vi ønske velkommen til våre nye elever på 8. trinn. Håper alle finner seg godt til rette og vil trives på ny skole. Her er hilsenen som møtte en 10.klasse da de møtte opp på skolen første skoledag i høst! 

 • bb

  Velkommen til ÅPENT HUS hos Bratten Aktivitetspark

  Tirsdag 26. november fra kl. 12.00 - 20.00 åpner Bratten Aktivitetspark dørene for alle som ønsker å se og høre om anlegget og alt det inneholder, inkudert det nye MIND-senteret. Vi tilbyr enkel servering. Ta med hele familien!

 • ÅPEN DAG 2013 på Norsk Luftfartsmuseum

  Søndag 17. november kl. 11.00 - 17.00. Mange spennende aktiviteter fra kl. 11.00 – 16.00. Slangeutstillingen er åpen, men ingen håndtering av slanger på Åpen Dag. Velkommen!

 • Poliovaksinering av 10 trinn mandag 2. desember.

  I år er det ny vaksine som tilbys til elevene på 10. trinn. Elevene ble vaksinert mot de samme sykdommene i 2. kl. Vaksinen heter Boostrix polio, og er en vaksine som gir beskyttelse mot Difteri, stivkrampe, kikhoste og polio.

 • Det er tilfeller av hodelus på Hunstad ungdomsskole.

  For å hindre videre spredning, er det viktig at alle foreldre undersøker barna sine ukentlig. Husk at man kan ha hodelus selv om hodebunnen ikke klør, fordi det ofte tar lang tid fra man blir smittet av hodelus til det oppstår irritasjon av hodebunnen.

 • Finaletap for jentene og stang ut for guttene

  Hunstad og Alstad har for vane å møtes i finalen når jentene på ungdomstrinnet spiller skolecup i fotball. De to siste årene har Hunstad gått til topps. Sånn gikk det ikke i år. Alstad vant 1-0 etter scoring av Thea Hagenes tidlig i første omgang av den 20 minutter lange finalen. Guttene hadde uflaks i semifinalen mot Alstad u der de tapte på straffespark etter et av skuddene gikk i tverrliggeren. Dermed ble det ikke finale på dem i år og Alstad vant begge klassene.

 • Over og ut for Filmfest Salten?

  Kommunen vurderer å sette kroken på døra. Det er mulig at årets deltakere av filmfest Salten blir de siste. For nå vurderer kommunen å avslutte den lange tradisjonen. Bodø kommune har arrangert filmfest i ni år. Først som Filmfest Bodø, og deretter Filmfest Salten, så Filmfest Salten med Barents Youth Film Festival.

 • Mange spennende artikler i vår digitale skoleavis, iHus!

  Hunstad ungdomsskole har en digital skoleavis som er laget av elever på 9. trinn i valgfaget medier og informasjon. Den har fått navnet "iHus". Her får elevene mange spennende utfordringer og har laget et variert utvalg av artikler som er publisert.

 • Proft opplegg med orientering

  I samarbeid med B&OI orientering arrangerte 10. trinnet på Hunstad ungdomsskole O- løp med elektronisk tidtaking fredag. Nærmere 150 elever fikk da prøve seg på nylaget kart og ei løype på ca 2 km i nærområdet.

 • Møtte håndballidol

  Nylig var Hunstad ungdomsskole med på handballturnering i Spektrum der de møtte de andre ungdomsskolene i kommunen. Blant tilskuerne var også Kristian Kjelling, mangeårig håndballproff og landslagspiller. Selv om vi ikke tok hjem pokalene denne gang, skal spillerne ha ros for vel gjennomført turnering, masse godt spill og enda bedre humør!

 • Statsråden besøkte Hunstad ungdomsskole

  Fiskeriministeren fant raskt tonen og diskuterte ivrig med elevene på Newtonrommet.

  Her om dagen fikk vi på nytt besøk av fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen på Newtonrommet vårt. Newtonrommene er som kjent en del av satsingen på realfagene og her får også elevene en mulighet til å lære seg om livet i havet. Statsråden hadde med seg satsningsmidler i sekken og fikk også prøvd seg på dissekering av lakseyngel på Hunstad ungdomsskole, Newtonrommet.

Viser fra 51 til 60 av totalt 79 artikler