articleimage

Julehilsen fra oss på HUS!

Vi ønsker med dette å takke alle våre samarbeidspartnere for det gode samarbeidet og ønsker alle ei strålende jul og et riktig godt nytt år! Her ser dere 8c, gutter som vant sin klasse i den årlige juleturneringen i volleyball. 8d vant jenteklassen. På 9.trinn var det 9b (g) og 9c (j) som vant og på 10. trinn var det B-klassen som vant blant jentene og A i gutteklassen. Også i år ble elevene et nr for små i superfinalene mot lærerne! Første skoledag over nyttår er onsdag 3. januar.

 • Ønsker du å leie et rom eller deler av skolen?

  Hunstad ungdomsskole har utleie av rom du kan leie rimelig, både dag - ettermiddag og til overnatting. Skal du arrangere en bursdag, overnatte i forbindelse med et arrangement eller har spørsmål knyttet til utleie av gymsalen og bassenget?

 • Fotokunstneren Victoria

  Her på Hunstad ungdomsskole har vi veldig mange elever med store talenter innenfor både idrett, musikk og kunst i videste forstand. Flere av disse hevder seg også godt på nasjonalt plan. Nylig fikk Victoria Meyer i 10 E bekreftelsen hun hadde ventet på da hun vant ikke mindre enn 3 priser i Fokus Norge, en nasjonal fotokonkurranse!

 • bb

  Velkommen til ÅPENT HUS hos Bratten Aktivitetspark

  Tirsdag 26. november fra kl. 12.00 - 20.00 åpner Bratten Aktivitetspark dørene for alle som ønsker å se og høre om anlegget og alt det inneholder, inkudert det nye MIND-senteret. Vi tilbyr enkel servering. Ta med hele familien!

 • ÅPEN DAG 2013 på Norsk Luftfartsmuseum

  Søndag 17. november kl. 11.00 - 17.00. Mange spennende aktiviteter fra kl. 11.00 – 16.00. Slangeutstillingen er åpen, men ingen håndtering av slanger på Åpen Dag. Velkommen!

 • Poliovaksinering av 10 trinn mandag 2. desember.

  I år er det ny vaksine som tilbys til elevene på 10. trinn. Elevene ble vaksinert mot de samme sykdommene i 2. kl. Vaksinen heter Boostrix polio, og er en vaksine som gir beskyttelse mot Difteri, stivkrampe, kikhoste og polio.

 • Det er tilfeller av hodelus på Hunstad ungdomsskole.

  For å hindre videre spredning, er det viktig at alle foreldre undersøker barna sine ukentlig. Husk at man kan ha hodelus selv om hodebunnen ikke klør, fordi det ofte tar lang tid fra man blir smittet av hodelus til det oppstår irritasjon av hodebunnen.

 • Finaletap for jentene og stang ut for guttene

  Hunstad og Alstad har for vane å møtes i finalen når jentene på ungdomstrinnet spiller skolecup i fotball. De to siste årene har Hunstad gått til topps. Sånn gikk det ikke i år. Alstad vant 1-0 etter scoring av Thea Hagenes tidlig i første omgang av den 20 minutter lange finalen. Guttene hadde uflaks i semifinalen mot Alstad u der de tapte på straffespark etter et av skuddene gikk i tverrliggeren. Dermed ble det ikke finale på dem i år og Alstad vant begge klassene.

 • Over og ut for Filmfest Salten?

  Kommunen vurderer å sette kroken på døra. Det er mulig at årets deltakere av filmfest Salten blir de siste. For nå vurderer kommunen å avslutte den lange tradisjonen. Bodø kommune har arrangert filmfest i ni år. Først som Filmfest Bodø, og deretter Filmfest Salten, så Filmfest Salten med Barents Youth Film Festival.

 • Mange spennende artikler i vår digitale skoleavis, iHus!

  Hunstad ungdomsskole har en digital skoleavis som er laget av elever på 9. trinn i valgfaget medier og informasjon. Den har fått navnet "iHus". Her får elevene mange spennende utfordringer og har laget et variert utvalg av artikler som er publisert.

 • Proft opplegg med orientering

  I samarbeid med B&OI orientering arrangerte 10. trinnet på Hunstad ungdomsskole O- løp med elektronisk tidtaking fredag. Nærmere 150 elever fikk da prøve seg på nylaget kart og ei løype på ca 2 km i nærområdet.

Viser fra 51 til 60 av totalt 81 artikler