articleimage

Biblioteket åpent 3 dager i uken

Trenger du tid til å gjøre lekser, øve til prøve, spille spill eller lese ei bok. Vi har nå åpnet biblioteket her på HUS for elever som ønsker det. Det er åpent hver mandag, tirsdag og onsdag kl 14.35 - 15.30 - så bare kom!

 • Best i Bodø på volleyball!

  Elevene på HUS vant både jente- og gutteklassen i årets skoleturnering i volleyball. Sigurd også MVP! Byens beste skole!

 • HUS-dag og juleshow på torsdag!

  Velkommen til åpen dag på Hunstad ungdomsskole torsdag 14.12. Vi åpner dørene kl 17.00. Her kan du få et innblikk i hvordan vi har det på den flotte skolen vår. Vi kan by på utstillinger, kafésalg med varm og kald mat, lotteri og et fantastisk juleshow som starter kl. 18.30. Ta med kontanter og la bilen stå hjemme, her blir det trangt om parkeringen. Mange talenter har blitt oppdaget her - også disse 3 flotte småstjernene!

 • Mia beste spiller i handballturneringen!

  Hunstad ungdomsskole gjorde sine saker bra i kommunens håndballturnering for alle ungdomsskolene. Det ble 4.plass til både guttene og jentene. Jentene vant sine 3 første kamper og spilte uavgjort mot et av finalelagene. Ungdommene våre gjorde uansett en super innsats og vi fikk toppscorerne og ikke minst ble Mia Hansen i 10 A kåret til beste spiller i turneringen!

 • Da var vi i gang med nytt skoleår!

  Velkommen alle sammen til et nytt skoleår! Spesielt vil vi ønske velkommen til våre nye elever på 8. trinn. Håper alle finner seg godt til rette og vil trives på ny skole. Her er hilsenen som møtte en 10.klasse da de møtte opp på skolen første skoledag i høst! 

 • Girl Skatecamp 2017

  Skating blir mer og mer populært, kanskje særlig blant jenter. Dette var 9de året campen ble avviklet. 12 av totalt 33 jenter på Girl Skatecamp var fra Hunstad Ungdomsskole denne helgen. Hunstad Ungdomsskole tilbyr Valgfag Skating på 8. 9. og 10. trinn, som eneste skole i landet. Valgfaget har rundt 60 elever årlig. Seks av Hunstadjentene på campen tar dette valgfaget i år. I tillegg hadde vi med oss to jenter som starter på HUS til høsten. Dette forteller en engasjert primus motor for skating i Bodø: Sindre Sandvin.

 • Gratiskonsert med Darling West !

  I dag (torsdag 2.2) kl 19.00 serveres det en rykende fersk Spellemann-vinner helt gratis på Hunstad Kultursenter. Godt mulig at Darling West blir årets triveligste konsert! Da Darling West startet var Tor Egil Kreken også bassist i gruppa Shining. Det var et stykke fra deres blackjazz til Darling Wests følsomme countrymusikk.

 • Åpen skole - Bodø vgs

  Onsdag 25. januar 10.00-15.30 17.00-19.30 Alle er velkommen

 • Julehilsen fra oss på HUS!

  Vi ønsker med dette å takke alle våre samarbeidspartnere for det gode samarbeidet og ønsker alle ei strålende jul og et riktig godt nytt år! Her ser dere 8c, gutter som vant sin klasse i den årlige juleturneringen i volleyball. 8d vant jenteklassen. På 9.trinn var det 9b (g) og 9c (j) som vant og på 10. trinn var det B-klassen som vant blant jentene og A i gutteklassen. Også i år ble elevene et nr for små i superfinalene mot lærerne! Første skoledag over nyttår er onsdag 3. januar.

 • Sølv og bronse i handballturneringen

  Hunstad ungdomsskole gjorde sine saker bra i kommunens håndballturnering for alle ungdomsskolene. Det ble sølv til guttene og bronse til jentene. Arrangørene mente imidlertid at våre jenter egentlig var det beste laget og hadde uflaks i en av de innledende kampene. Ungdommene våre gjorde uansett en super innsats og vi fikk toppscorerne.

Viser fra 11 til 20 av totalt 92 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole