17. mai-feiring på Hunstad

articleimage

Hunstad ungdomsskole går som vanlig i 17. mai-tog i byen - oppmøte kl 09.50 på Bankgata. Avmarsj kl 10.10. For de som ønsker det, er det mulig å delta på arrangementet som foregår på Hunstad barneskole etterpå.

Velkommen til 17. mai-feiring på Hunstad barneskole!

HUNSTAD BARNESKOLE

12.00 Støver skolekorps spiller.

12.15 Oppstilling til barnetoget. Tale for dagen.

12.30 Barnetog. Rute: Hunstad B - Hunstadringen

- Galnåsen - Storgjerdåsen - Rundhaugen

- Hunstadringen - Hunstad B.

Etter barnetoget er det kafè og leker ved skolen.

Program 17.mai i Bodø (PDF)

 • Vi trenger deg i BUR!

  «Bodø ungdomsråd består av 1 representant fra hver ungdomsskole og 4 representanter fra den videregående skole. For hver representant velges det to personlige vararepresentanter i rekkefølge» “Ka e ditt drømme-Bodø? BUR jobber for å gjøre byen mer attraktiv for deg! Bodø ungdomsråd er et råd der ungdom fra hele byen er representert. Rådet skal fremme ungdomssaker og være en stemme for ungdommen i byen. Vil du være med på å bestemme ditt Bodø? Bli med, og påvirk ditt nærmiljø! Din stemme utgjør en stor forskjell for mange. Vil du være med, sender du inn din søknad via vedlagt link. Ungdommene som blir med utgjør et bindeledd mellom skolen, rådet og politikerne, og kan også ta opp saker på eget initiativ."

 • Åpent foreldremøte og foredrag i Stormen konserthus

  I forbindelse med høstens skolestart arrangerer grunnskolekontoret i Bodø kommune et foredrag rettet mot alle foresatte til barn i grunnskolen. Tid: Tirsdag 14. august kl. 1800 - 2000 Sted: Kulturhuset Stormen, Store sal Hvem: Foredraget er åpent for alle foreldrene i Bodø-skolen. Det forventes at FAU-representanter deltar. Tema: Hvordan skal elevene, skole og hjem skape et trygt, godt og inkluderende skolemiljø sammen? Om foredragsholder: Loveleen Brenna har vært leder for Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG) fra 2004 til Seema ble grunnlagt i januar 2012.

 • Med spreke elever til topps!

  8. trinnet på HUS er skikkelig spreke og fantastiske å ha med på tur. Her er det lite syting og klaging, mest full fart. På under 1,5 t hadde vi gått fra HUS over Hunstadtoppen og opp på Junkerfjellet! Deretter bar det ned til Bestemorenga før vi satte kursen hjemover.

 • 8.trinn på HUS slo alle på Tinestafetten!

  Elevene på 8. trinn på Hunstad ungdomsskole var suverene i sin klasse da Tinestafetten 2018 ble arrangert tirsdag. 1650 skoleungdommer løp ved årets store friidrettsfest. Ellers vant Rognan alle andre klasser og imponerte stort. Den 8. mai 2018 var det 25. året på rad at Tinestafetten ble arrangert med BFIK som lokal arrangør. Deltakere er ungdom fra 6. - 9. trinn. Det løpes 8 etapper a 200m og laget består av 4 gutter og 4 jenter + 2 reserve. I åpen klasse kan man sette 8 løpere av valgfri sammensetning.

 • Opptur 2018

  OPPTUR er en nasjonal turdag der 8. klassinger over hele landet blir invitert til en dag med friluftsliv, fysisk aktivitet og naturopplevelser. OPPTUR er en del av DNTs skolesatsing. DNTs lokale medlemsforeninger i skolens område er arrangør, og dagens mål for de ulike skolene er å gå til en topp eller et utsiktspunkt. Hver skole går en tur på rundt 10 kilometer. Gjennom et samarbeid mellom de lokale turistforeningene og skolen får elevene denne dagen en prøvesmak på friluftsliv, uavhengig av tidligere erfaring med fysisk aktivitet. Målet er å få flere ungdommer til å oppleve gleden ved friluftslivet, gjøre turmulighetene i nærmiljøet bedre kjent og skape en morsom dag med fysisk aktivitet for alle.

 • Hunstadfestivalen 2018

  Fredag 27. april inviterer Hunstad Kultursenter og Kulturkontorets barne- og ungdomsseksjon til andre utgave av Hunstadfestivalen. Hunstadfestivalen blir til for, av og med ungdommer, og er gratis, rusfritt og åpent for alle!   Artister:  Kajander Lamark  BUHRE MBVP  

 • Stor aktivitet på matematikkdag

  8. trinn hadde matematikkdag med 5 ulike stasjoner og utfordringer. Hver klasse ble delt inn i 5 grupper som rullerte. Elevene fikk mange utfordringer i form av spill og grubleoppgaver og ut fra innsatsen var dette noe som engasjerte elevene. De 3 beste gruppene fikk i tillegg premie, så det la ikke noen demper på innsatsen.

 • Flott innsats av 10. trinn på filmfest Salten

  Hunstad ungdomsskole har tradisjonelt gjort det meget bra under de årlige filmfestene. Også i år hadde elevene gode prestasjoner og vi fikk 4 nominasjoner til Hunstad ungdomsskole under filmfest Salten. En for dokumentar , en for fiksjon og en for animasjon. Den siste var Sara i 10c som ble nominert for beste kvinnelige hovedrolle. Filmene som ble nominert var "Elise" og "Mildred" fra 10c og Simon fra 10b sin animasjonsfilm. Alle filmene kan sees på Youtube.

 • Biblioteket åpent 3 dager i uken

  Trenger du tid til å gjøre lekser, øve til prøve, spille spill eller lese ei bok. Vi har nå åpnet biblioteket her på HUS for elever som ønsker det. Det er åpent hver mandag, tirsdag og onsdag kl 14.35 - 15.30 - så bare kom!

 • Bassenget stengt inntil videre

  Bassenget på Hunstad u vil forbli stengt ei tid fremover etter at det ble oppdaget vannlekkasje. Det er skade på duken som ble lagt i 2013 og det jobbes nå for å få reparert denne. Fortsatt er det usikkert når bassenget igjen kan tas i bruk, men i følge vaktmester Raymond vil det gå rimelig raskt.

Viser fra 11 til 20 av totalt 100 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole