articleimage

Gratis buss til Vestvatn

Bodø kommune ved Bratten aktivitetspark kjører gratis buss (Børrebuss) til Vestvatn alpinanlegg hver lørdag til og med 6. april.

 • 8.trinn på HUS slo alle på Tinestafetten!

  Elevene på 8. trinn på Hunstad ungdomsskole var suverene i sin klasse da Tinestafetten 2018 ble arrangert tirsdag. 1650 skoleungdommer løp ved årets store friidrettsfest. Ellers vant Rognan alle andre klasser og imponerte stort. Den 8. mai 2018 var det 25. året på rad at Tinestafetten ble arrangert med BFIK som lokal arrangør. Deltakere er ungdom fra 6. - 9. trinn. Det løpes 8 etapper a 200m og laget består av 4 gutter og 4 jenter + 2 reserve. I åpen klasse kan man sette 8 løpere av valgfri sammensetning.

 • Opptur 2018

  OPPTUR er en nasjonal turdag der 8. klassinger over hele landet blir invitert til en dag med friluftsliv, fysisk aktivitet og naturopplevelser. OPPTUR er en del av DNTs skolesatsing. DNTs lokale medlemsforeninger i skolens område er arrangør, og dagens mål for de ulike skolene er å gå til en topp eller et utsiktspunkt. Hver skole går en tur på rundt 10 kilometer. Gjennom et samarbeid mellom de lokale turistforeningene og skolen får elevene denne dagen en prøvesmak på friluftsliv, uavhengig av tidligere erfaring med fysisk aktivitet. Målet er å få flere ungdommer til å oppleve gleden ved friluftslivet, gjøre turmulighetene i nærmiljøet bedre kjent og skape en morsom dag med fysisk aktivitet for alle.

 • Hunstadfestivalen 2018

  Fredag 27. april inviterer Hunstad Kultursenter og Kulturkontorets barne- og ungdomsseksjon til andre utgave av Hunstadfestivalen. Hunstadfestivalen blir til for, av og med ungdommer, og er gratis, rusfritt og åpent for alle!   Artister:  Kajander Lamark  BUHRE MBVP  

 • Stor aktivitet på matematikkdag

  8. trinn hadde matematikkdag med 5 ulike stasjoner og utfordringer. Hver klasse ble delt inn i 5 grupper som rullerte. Elevene fikk mange utfordringer i form av spill og grubleoppgaver og ut fra innsatsen var dette noe som engasjerte elevene. De 3 beste gruppene fikk i tillegg premie, så det la ikke noen demper på innsatsen.

 • Flott innsats av 10. trinn på filmfest Salten

  Hunstad ungdomsskole har tradisjonelt gjort det meget bra under de årlige filmfestene. Også i år hadde elevene gode prestasjoner og vi fikk 4 nominasjoner til Hunstad ungdomsskole under filmfest Salten. En for dokumentar , en for fiksjon og en for animasjon. Den siste var Sara i 10c som ble nominert for beste kvinnelige hovedrolle. Filmene som ble nominert var "Elise" og "Mildred" fra 10c og Simon fra 10b sin animasjonsfilm. Alle filmene kan sees på Youtube.

 • Biblioteket åpent 3 dager i uken

  Trenger du tid til å gjøre lekser, øve til prøve, spille spill eller lese ei bok. Vi har nå åpnet biblioteket her på HUS for elever som ønsker det. Det er åpent hver mandag, tirsdag og onsdag kl 14.35 - 15.30 - så bare kom!

 • Bassenget stengt inntil videre

  Bassenget på Hunstad u vil forbli stengt ei tid fremover etter at det ble oppdaget vannlekkasje. Det er skade på duken som ble lagt i 2013 og det jobbes nå for å få reparert denne. Fortsatt er det usikkert når bassenget igjen kan tas i bruk, men i følge vaktmester Raymond vil det gå rimelig raskt.

 • Best i Bodø på volleyball!

  Elevene på HUS vant både jente- og gutteklassen i årets skoleturnering i volleyball. Sigurd også MVP! Byens beste skole!

 • HUS-dag og juleshow på torsdag!

  Velkommen til åpen dag på Hunstad ungdomsskole torsdag 14.12. Vi åpner dørene kl 17.00. Her kan du få et innblikk i hvordan vi har det på den flotte skolen vår. Vi kan by på utstillinger, kafésalg med varm og kald mat, lotteri og et fantastisk juleshow som starter kl. 18.30. Ta med kontanter og la bilen stå hjemme, her blir det trangt om parkeringen. Mange talenter har blitt oppdaget her - også disse 3 flotte småstjernene!

 • Mia beste spiller i handballturneringen!

  Hunstad ungdomsskole gjorde sine saker bra i kommunens håndballturnering for alle ungdomsskolene. Det ble 4.plass til både guttene og jentene. Jentene vant sine 3 første kamper og spilte uavgjort mot et av finalelagene. Ungdommene våre gjorde uansett en super innsats og vi fikk toppscorerne og ikke minst ble Mia Hansen i 10 A kåret til beste spiller i turneringen!

Viser fra 11 til 20 av totalt 98 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole